12/03/2009

Liyana Jasmay buat cupcake untuk Aizat



comel kan mereka? sweetnyaaaa. :)

anyway, liyana jasmay bukan buat cake untuk aizat, buat cake
untuk suka2 tapi dia ada tulis nama aizat dekat cupcake tu.comel
je. siap tulis i love you lagi tau. mesti aizat banggakan? hehe



comelkan cupcake ni, pandai juga liyana jasmay buat cupcake ni,
die buat dengan kawan baik dia yuyu. i harap semoga liyana jasmay
terus berkekalan dengan aizat tuh. yelah kan dua2 dah comel gilaa.






hahaha suka gamba ini. kelakar :D





11 comments:

sasha* said...

tp suara dia tak sedap bila nyanyi.live performance pn kene record byk kali bila turn liyana :)

ween said...

oh. I xtahu pun yg mereka ialah couple. huu. sgt outdated (-_-")

Noorlaila Mohamed Nor said...

mereka sangat comel!!

BelleSley said...

haih, mesti amek dr fb LJ ni kan gmbr2 ni?? haha kdg2 aku tgk LJ ni comel, kdg2 x. aduyaiii HAHAHA

LORD ZARA 札拉 said...

huwaaa~

Kawaii!!!

fitriah said...

dorang kapel ke? comelnye! sweet! ;))

Sharinginfoz said...

cupcake.. nampak comel aja kan... dah makan potato dan ngap2 digi awak....

[s][u][e][h][a][n][n] said...

cupcake tu comel...diorang lagi la comel huhuhuhu

dee sygg said...

mereka comel :))

hee~

Nadia Yuna said...

suka tengok lyana ni pasal die gila happening. happy go lucky jeee. hehe =p

L said...

oh. jadi confirm la dieorg couple?
i sukee same itu liyana jasmay. tapi aizat, no no no. my opinion :)

Followers