12/31/2009

Dah tengok The invention of lying?




dah tengok ke belum? pergilah tengok cepat. cepat sekarang jugak.
super funny? eh yeke? hehe cerita ni agak slow but its funny. bayangkan
dalam dunia ni semua orang tak reti menipu dan perkataan menipu pun
dieorang tak tahu. dan apa yang orang cakap semua di percayai. memang
sgt2 menakjubkan. dia macam internal funny.HAHA taktahu nk describe.

bayangkan semua orang bercakap benar, bayangkan kalau kita tak suka
orang tu sebab dia gemuk, kalau dalam real life, mesti kita tak ckp kan?
tapi dalam movie ni dieorang akan cakap.dieorang akan cakap dieorang
tak suka sebab orang tu gemuk, hidung besar ke atau loser.dan dieorang
akan khawin dengan keturunan yang cantik2 je.kalau orang tu hensem,dia
akan khawin dengan orang cantik, walaupun orang tu menyakitkan hati.

then ada satu masa, seorang lelaki ni termenipu sebab nak selamatkan diri
dia, then benda tu menjadi, i mean, dia nak keluarkan duit dekat bank,tapi
dia ada $300 je then dia cakap $800 lepastu orang bank ingat, bank yang
tersilap dan dieorang bagi $800 pada dia. see? its easy. kelakar. cuba lah
tengok. best :)







pictures credit to : allmoviephoto.com


Followers