12/31/2009

I ada buat blog contest.

biasa lah mesti semua org dah siap sedia nak mengutuk i kan?
actually, i buat blog ni bukan apa, senang lah i nak masuk contest
banyk2, senang ada satu tempat je untuk i kumpul semua contest.
korang semua pun senang lah kalau nak masuk contest ke apa,
just pergi je dekat blog ni. bukan ke menyenangkan semua org?
hehe okay okay dah. jadi sila lah lawat blog baru i itu eh. :)

2 comments:

cik EPAL said...

siapa yang kutuk tu?? hee...


klik iklan samsung anda :)

ween said...

ok, this is so COOL! u ni Dianna, selalu je creative n boleh came out with such a unique blog. grrr

btw. have u ever heard about the Hannah Talent contest? Lets join because it's fun :)

HAPPY NEW YEAR!

Followers