12/15/2009

Janganlah pandang rendah pada orang gemok dan tak cantik macam i.

haha tajuk saje je kan nak buat orang kesian.anyway, sekarang ni
rasa macam nak meninggal je. kepala pening, hidung pulak asyik
tersumbat je. tension betul lah. ini lah benda yang i gembar gembur
kan semalam.semua orang macam tertanya2, tak tahu lah kalau
betul2 nak tahu atau komen sekadar nak menyedapkan hati je. hehe
tapi tak kisah lah kan. yang penting tak menyusahkan i.



**klik gambar untuk pergi ke blog.

my close friend and my family mesti tahu yang i memang sgt into
photogrpahy. jadi i terfikir why dont i make it real. kalau setakat
amek gambar saje2, simpan dalam laptop takde orang tgk, mcm
mana kita nak tahu ada orang tengok ke tak? macam mana kita
nak tahu kita bagus ke tak kan? komen semua orang insyAllah akan
i jadikan sebagai satu landasan untuk betulkan kesilapan dan improve
my work.i dah dapat satu job ( bukan formal lah ) this mid december.
dan i akan upload lah sume kerja i dekat blog i lagi satu ni.

kalau nak tengok semua boleh lah pergi blog i yang tu.dan komenlah
kalau nak komen. kalau tak nak komen, nak ckp dalam hati pun
takpe. it will be okay. :) i tengah berusaha keras nak majukan diri
i dalam usia yang muda ni. anda bagaimana?

15 comments:

sasha* said...

byk blog u nk kene manage yang.good luck :)

izzahfarhana said...

i mnat gk.tp nak cr kamera bgus.wee

keyna said...

hahaha de2 je la ko ni..huhu
bgus idea ko 2..ak sokong 100%!
ak mmg ske tgk pic org..tp xreti sgt amek pic..huk2
btw,press on! chaiyok2!huhu

Naddia Redzuan said...

terbaiklahh. :P

nurain rodze said...

:) ok .

fitriah said...

saya pun suka photography. tapi saya tak photogenetik. hehe

Fiq said...

terbaik lahh=)

merahitujambu said...

salam singgah..nk tgok dh..cantik2.

lizz said...

good luck! buat apa saja selagi itu yang kamu mahu dan bukan terpaksa. enjoy saje :)

fynn jamal said...

bismillahirrahmanirrahim.

adapan saya fynnjamal dari puisitepijalan.blogspot.com ingin secara terbuka meminta kalian:
teman2 / ahli keluarga yang mengenali budak 18 tahun dari mukasurat ini:

http://irinenadia.blogspot.com/

untuk meminta manusia tersebut untuk menutup blog beliau kerana terlalu banyak tulisan saya yang sekadar ditampal di situ.

saya terhiris dan terpijar.

bayangkan.
air jiwa kamu dikreditkan atas orang lain. yang JAUH tidak tahu apa yang dikatakan.

kalau saya berbohong, datang dan maki saya.
012 2607359

fynn jamal said...

bismillahirrahmanirrahim.

adapan saya fynnjamal dari puisitepijalan.blogspot.com ingin secara terbuka meminta kalian:
teman2 / ahli keluarga yang mengenali budak 18 tahun dari mukasurat ini:

http://irinenadia.blogspot.com/

untuk meminta manusia tersebut untuk menutup blog beliau kerana terlalu banyak tulisan saya yang sekadar ditampal di situ.

saya terhiris dan terpijar.

bayangkan.
air jiwa kamu dikreditkan atas orang lain. yang JAUH tidak tahu apa yang dikatakan.

kalau saya berbohong, datang dan maki saya.
012 2607359

cik EPAL said...

muda?? berakah umur anda?? saje je tanya :)

ahmad said...

ku suka jugak amik gambar tapi gambar tak best ada muka aku...hehehehe...

faiq said...

aku pndg tggi

¿n0die? said...

buat selagi mmpu. sure u cn do it.
gmbr yg byk jgn simpan. letak ja kt fb tu. biar bersepah2 album. sure ade org tgk. myb de nk hire u later on who noes? (:
all the best.

ada kenal mana2 pro fotographer?

Followers