12/11/2009

Kedah Medical Centre, hospital terbaik.

mama masuk wad sebab mama pening kepala sangat. dari hari
sabtu hari tu mama demam dan dah 2 hari pening kepala teruk
sangat dan papa decide nak pergi hospital je senang. ada doktor
dan senang kiteorang semua boleh duduk sana sekali. kan?

kiteorang dah biasa dengan Kedah Medical Centre ( KMC ),
jadi papa hantar mama dekat KMC je. best dan comfortable.
memang lah bayar mahal sikit, but comfortable, boleh duduk
dalam bilik ni satu family. semua ada. okay jom tgk pics.










































papa & minah sempat lagi main XBOX tu. memang heaven lah.




si gemok ni macam biasa lah. baca novel orang. HAHA




dan i macam biasa lah. duk meghadap laptop.

kalau anda sakit atau ahli keluarga anda sakit, cepat - cepat pergi
klinik atau hospital. sebab penyakit ni kita tak tahu. bila2 masa je
boleh serang kita tanpa kita sedar.

17 comments:

ween said...

wow! dah mcm rumah. kalau mcm ni duk lama2 pun org sangup. huu

Rara said...

Wee bestnya dah macam kondominium dah.

sasha* said...

gile heaven hospital cmni.i pun sanggup duduk lama2 kalau cmni tau hehe

dianna said...

hahahah tahu xpe. gile heaven :)

Nadia Khan. said...

tak macam hospital dah.

Nadia Khan. said...

tak macam hospital dah.

Noorlaila Mohamed Nor said...

kat sini pun KMC
Kuantan Medical Center
tp xpenah masuk pun

wahh yg best gilaa
nak pi beranak kat sana la nnt
haha

NanaJohn said...

dianna;

kalau mcm nie memangla syokan hari2 i nak masuk hospital kmc nie..
hehe...

btw;

i link u and folow u..
nice too meet u!:)

ciare (^_^)v said...

perghhhh da mcm hotel. sakit selalu pon bulehh ;) tp mesti mahal T___T

Ery Farieha said...

ni rumah ke hospital? huuu.
swasta ek?
kalo swasta mmg cun melecun.
tp kalo gov, hehhh paham2 le :D

aNiSa hANg tUaH said...

wa.KMC bagus eyk.
:)

RawkstarRiot said...

aiseyh. holiday next year nak bercuti kat sini ;D

lassiegewdix said...

wah wah.
cm otel seh.
ni ase nk sakit jep.
hahaha !

Mimi Ariff said...

weh pakcu gile kurus
hahahaha
jeles dol
then np kmc tu da mcm hotel da akk tgok?
best wooo

Mimi Ariff said...

weh pakcu gile kurus
hahahaha
jeles dol
then np kmc tu da mcm hotel da akk tgok?
best wooo

Mimi Ariff said...

weh pakcu gile kurus
hahahaha
jeles dol
then np kmc tu da mcm hotel da akk tgok?
best wooo

Rara Joe said...

dah macam rumah.

Followers