12/25/2009

Keputusan PMR 2009



well seriously said. im the proud sister now :) siapa tak bangga weh
adik dapat 8A. kalau orang tanya adik kau dapat bape? senang je
nak jawab 8 dengan muka malu2 kucing kan? kan? anyway tahniah
kepada my precious adik, minah. dengan usaha yang dia tunjukkan
selama ni, i memang yakin she really deserve that.tahniah juga kepada
semua yang berjaya mendapat straight As dan pada siapa yang tak
dapat, jangan putus asa.anggaplah ini satu cabaran untuk kita terus maju
kehadapan. insyAllah.


 
 mak bapak mana tak bangga weh? 


 adik not in the picture. well, budak duk asrama lah katakan.



 bersama guru besar sekolah minah.




 

 
kawan2 rapat minah semua dapat 8A. Tahniah!



everyone happy. i love that

sekarang ni minah boleh tarik nafas lega lah.sebab lagi sekali dia
dapat pecahkan rekod keluarga. dulu i dengan my sister yang no 2 tuh,
tak dapat 8A. dapat 7A 1B je. so, here come the new generation
to break the record. *claps* *claps*



6 comments:

Best Of Me 321 said...

syabas & tahniah diucapankan
ulang balik pada spm nanr k!




>BOM321<
http://bom321.blogspot.com

Fiq said...

pergh...mantap... semua panda2... erk... pandai2=p

Lovely Emy said...

hehe, tahniah buat adik u.

happy for u too.. :)

NanaJohn said...

cogrtz your adik!:)

PinQib said...

congratz to ur sister

Sesumpah said...

tahniahh heee. adik kite pon :D

Followers