12/17/2009

Khas untuk gadis,janda atau isteri yang kegersangan.




hahhaahah this is waaaayyyy funny then mr bean, sinchan and hegemaru.
kelakar and stupid pun ada juga. tak sangka ada iklan macam ni.btw,
im googling upah jahit murah di shah alam and scroll scroll tiba terjumpa ini.
kelakar sangat, ada juga orang yang macam ni dalam dunia ni kan?

and for those who interested please contact him okay. and i bukan nak
malukan dia. dia yang malukan diri sendiri by promoting himself in this
way. anyway, internet is not a safe place baby. remember that. :)

7 comments:

cik EPAL said...

uihh..macam macam ada.. :D

Ery Farieha said...

wawawawwaa bungukss :P

-niesa amer- said...

OMG, desperate gila.

but then, memang wujud spesies mcm nie on internet. bukan je lelaki, prempuan pm same.

and yes, internet memang xsafe.

Fiq said...

dunia2...

@juera said...

huhu..kelako la mamat ni..

baitycariem said...

hahahahhah sengal!

Noorlaila Mohamed Nor said...

konon utk pompuan2 tu
padahal untuk dia gak
haha

Followers