12/12/2009

Bola Sepak Malaysia adalah sejenis sayur?

eh malaysia bukan sayur lah. betul kali ni betul-betul bukan sayur tau.
tak kira lah apa cara atau apa cerita sekalipun, kali ni Malaysia punya
bole sepak bukan lagi sehelai atau sekeping sayur.bukan juga sekeping
kertas yang digumpal - gumpal. paham? kalau tak paham itu adalah
pandangan i terhadap bola sepak Malaysia sebelum ini.


tapi sekarang Malaysia dah berjaya ke semi akhir SEA games football.
jadi, walaupun gol dijaringkan pada waktu kecemasan who caress??
sila angkat tangan kanan, buka semua jari buat aksi macam nak 
menampar dan cakap talk to the hand. paham? 


Malaysia menang 2-1 weh dengan gergasi Thailand weh. Biarlah org
nak kata nasib ke ape yang penting menang kan? kan?













sorry terlalu banyak gambar. i just love the expression.so much in love.
harap Malaysia dapat jadi juara. jangan baru menang yang ni dah terus
terbang atas kayangan. yang penting jangan cepat lupa diri. aishh mcm
lah dieorang baca blog i kan? hehe yang penting kita kena sokong
team kita, kalau rasa nak sokong team lain. pergi lah berambus dari
Malaysia. eh terkasar pulak.

7 comments:

fitriah said...

amin! :)

Roxy Zaire Awod said...

sayur? hahahah... istilah yang jarang2 kita dengar. whatever it is... go malaysia... gooooo!!!

emaduel said...

yeah..teruja bile tau dorang dapat masuk semi..but i hope that they not feeling too happy..kang happy2,puji skit je..abih lingkup..hehe

faiq said...

Malaysia terbaik..mungkin ko kne bce citer kt blog aku

Mun said...

alah diorang ni cpt sgt lupa diri, gembira tak ingat. selalu sgt cmni. harap2 bola sepak malaysia gemilang macm dulu.

Irine Nadia MaRceLLo said...

semangat beb bile ngk pasukan sayur kite menang..haha

enyheartsdiamond said...

bangga2!!! ;))

Followers