12/03/2009

Masih ikhlas ke berblogging?



seriously, perlukan baju baru.

sorry to say this. and think mesti ramai yang akan kutuk i
lepas ni, but i cuma nak luahkan apa yang ada dalam hati i.
slebihnya anda semua fikirlah sendiri ye :)

masih ikhlas ke anda semua berblogging? dah setahun lebih
i berblogging dan i memang berblogging sebab i minat dan
i rasa dari blogging i dapat cerita dekat semua orang apa
yang i rasa, i dapat bagi tahu semua orang benda yang i
rasa semua orang perlu tahu, i blogging sebab nak share
disgusting, horror, funny pictures and blogging sebab i rasa
diary is so lame and its only suitable for baby. HAHA

tapi i pun tak ingat bila dan baru i sedar dari blogging pun
boleh dapat income, jadi i join lah nuffnang, disebabkan i
bukan artis, jadi makan tahun gak lah kan nak famous blog
i ni. tapi takpe. usaha tangga kejayaan. dan sekrang nak
berjaya sikit. tahu tak, dah lama i buat nuffnang, baru berapa
kali dapat cash out, tapi baru ada newbie yang buat blog,
dah beratus2 cash out mereka. hbatkan? yelah dulu i zaman
tok kaduk, mana lah nak tahu semua itu kan?

cuma kadang2, disebabkan benda-benda ini, blogging dah
lagi tak ikhlas, entry tak lagi ada jiwa ( amboi kauuu ), ntahlah.
itu pada pendapat i je. i tak nak guris hati sesiapa. i cuma nak
cakap apa yang i nak cakap.

thanks for reading btw.

11 comments:

QQQ said...

aku teramatlah ikhlas!

ikhlas yang teramat sangat!

sila ke maki-hamun, ada entri baru!

Sharinginfoz said...

macam2 jenis org apa yang penting ianya boleh buat kita happy... kalau awak datang kat blog saya, saya pun happy

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~
ku blogging dah lebih setahun~
suka menulis~
suka membaca~
tu yg agaknya keep on writing even takde org baca sangat pun~

ain :) said...

haha:)
betul juga..
dulu suka guna diary skrg semua blog..
:))

hannamaruku said...

dianna, aku tak penah cash out langsung.
RM2 weh. maintain je. haha.

joegrimjow said...

kene start dengan ape duluuuuu

-niesa amer- said...

dah 2 thn lebih I ber-blog. I berblog mainly to recapture my life back. maybe sebab tu i tak bother nak letak nuffnang, tak kesah pun bout the readers.

i agree dgn ur entry ni. ramai lumba utk nuffnang je sekarang ni,sampai blog pun hambar

atiQah adNan said...

hehe hi there!!
happy blogging yaa...

atleast dapat juga cashout dari akak ni.. dah setahun lebih blogging tapi belum cashout lagi tau... tak cukup lgiii.. heeh da klik ur nuff!!

NiNa' said...

hai~~masa membuat blog ni....ermmm sbb ramai yg wat blog.. pastu try2 wat blog.. pernah sekali tibe2 blog wat hal.. pastu stop jap.. pastu cuti sem ni bru sambung blik... dan pastu.. ade mmbr blog ajak wat nuff.. join la nuff... sbnnrya x arap sangat income.. saje2 maen..~ hehehe da dkat 2 minggu maen nuff...~ hehe.. makin banyak jmpe blog baru~.. banyak info bru..hehe..

TRADE HOUSE said...

lawak r korang ni..org luah perasaaan bayak plak yg buay promosi..hahaha..ha gtw gk..my nuffnang tu ada .25sen saje ok..i ikhlasssssss....hahahahahaha....nak duit banyak jugak...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa....:((

Rose Idayu Roslan said...

eh? tu kan kak izwa.. my schoolmate tym kt samura dlu..kem slm die.
btbw sye rose yg bli slendang inul u tu. plus i pn pnh bli selendang dkt kak izwa gk,
=)

Followers