12/08/2009

Mereka sudah selamat pulang.

Alhamdulillah, mama & papa selamat sampai dari Jeddah pada hari sabtu
lepas. Ya Allah, gembira sangat rasa hati ni, rindu sangat dekat mama & papa.
bersyukur sangat sebab mama, papa & atok selamat sampai dan dalam
keadaan yang sihat dan ceria je. hehe ok i memang malas nak type panjang2
sebab bukan anda minat nak baca pun kan. jadi, kita usha gambar k?



ramai gila orang kan?



atok, mama & papa di masjid Quba'



atok, mama & kawan2 dari Melaka :)















di masjid nabawi




orang indonesia, dieorang datang dengan macam2 warna. :)




cantik kan?
















cantik kan hiasan untuk unta tu?




muka pakcik tu macam arwah atok.




i love this picture <3




di jabbar rammah ( betul ke ejaan? )
















semoga mama, papa & atok dapat haji mabrur.

8 comments:

-aTie- said...

mudah2an..amin..hope satu harinanti dpt jugak jejak kaki di sane...

-->>memang susah..tapi kalo berpisah care baik mesti boleh kan?

www.khaizarien.com

★ Nu♥ℜul ★ said...

alhamdullilah atok,mama dan papa sys selamat smpai .

[s][u][e][h][a][n][n] said...

seronok tgk pic2 tu..alhamdulillah selamat sampai

Redbloodsnow said...

Alhamdullillahhh :)
Zie ni bile lah lg nk pi jejak kaki jd tetamu ALLAH kat sane ek :( sobsobsob

dianna said...

terima kasih semua. insyAllah satu hari nnt kite sume akan dpt ke sane. :)

Jard The Great said...

waaaaaaa.. alhmadulillah.. smpi gak diorg ke sana..

Lovely Emy said...

best nya best nya.. mama dgn ayah kita xpergi lg haji.. :(

¿n0die? said...

Jabal Rahmah - bukit kasih syg tempat pertemuan Adam & Hawa (yg banyak unta tu)

d other 1 Jabal Ramah - dpn Jabal Uhud tmpt pemanah sembunyi

Followers