12/29/2009

Norman Hakim adalah si bodoh.

well, everyone can see that i hate him and memey for sure.
and norman hakin no need to saman me, because this pics
have been spread all over the internet and you can google
it yourself and dont saman me because i called u si bodoh.
because you are. haha okay semua orang tgk sini kebahagiaan
lelaki lembik ni dengan si memey ni. konon lah takde papa
time kene tangkap khalwat hari tu. sekali kantoi jugak. booo
























all pictures credit to : ohbulan

okay i dont need all this type of comment yeah :
1. be matured, let them be.
2. biar lah dia nak bahagia, lagipun kan dah bercerai.
3. bukan dieorang buat apa2 pun.
4. sesuai jugak memey dengan norman.

because i will throw up and i will cursing all the day and i hate that.
last but not least, i hate memey and norman hakim and for what norman
hakim working out? for memey? look at his hand OMG everything is
stupid about them. STUPID STUPID STUPID and i dont know why
they still live in this world. oh please lah.

21 comments:

Rara said...

diaorang ni memang bodoh. dah sah-sah terkantoi. heh. bodoh gila kan?

and dalam ac disini memey memang macam mengaku pun kan? T______T ewww yucckksss lah. eeeeiiii kenapa lah anak² norman hakim boleh terima si memey niiii? yucccksss la. dah lah penghancur rumahtangga

~pendekgemukbertompok.~ said...

kesiannya kalo abby abadi tgok gambar anak2 die ngan memey tu..hati perempuan mana takkan terusik..

xoxo
pja

Biela Jailani said...

yes yes , saya tak suka mereka

Hanida Lavida said...

i juga benci mereka sangat!
and mcm mana lah anak anak abby tu bole mesra pulak dgn pempuan tak malu itu..

zahidahadi said...

i het them 2:)

si gedik dan si bodoh..

kan2:)

Noorlaila Mohamed Nor said...

aikk anak2 abby pun baik ngn si memey tu?
pleaseee la

lassiegewdix said...

yayaya !
die mmg si bodo.
bodo tok hrgai owg.
xpe.
kite juz tgok jep.
Allah 2 maha adil.
;)

norsakinah said...

mereke mmg gatal . x suke !

@juera said...

bila ak bc entry yg ni..tiba2 ak tingt kt abby abadi..my fevret artis..kesian kn dia klu tgk ni sume..if klu brlku dkt kita mcm mna la agaknya..so sad..truk la si norman ngn memey ni..x malu ker??dlm media duk pertahankan jgk la x salah konon..last2 dh kantoi...kantoi beb..entahlah ape nk jd ng mnusia zmn skrg ni..x tkt akhirat ke??

honeyy said...

yg si norman tu menggatal, yg memey miang nk mampos. xpikir ke die kalo esk2 org rampas norman mcm die rmpas dari abby dlu. huh

dalinee opart said...

budak2 tue macam jadi mangsa bapak diorang jer~
mungkin budak2 tue tak tahu apa jd antara parents diorang dan en.NH tue putar belit cerita untuk bubudak tue terima cik.M

iena said...

kenapa la nak kecewakan perasaan kaum sendiri... kesian kat abby kan

sasha* said...

dorg deserved each other kn haha

atreyu strange said...

I would NEVER wanna be in the position of Abby, let alone seeing my kids in the hands of another women who took their daddy away. And no matter how much Memey defenses herself, she is still WRONG IN SOOOOO MANY WAAAYY!!

yangyuyu said...

budak2 tau apa...bg gula2 dia senyum je lah depan kamera..ei ugly memey

sarahunny said...

tak malu ke dia ni ekk.. ambik laki orang.. acts innocent then boleh peluk cium anak orang yg dia dah sakitkan hati tu..

Redbloodsnow said...

i hate her. sbb she's perampas!!! i dont like perampas² ah.

whisperingmoment said...

diorg nih xtau la smpai bile nak maen nyorok2 tepi tiang tau..if betol y not just say i like him n like her n want to married..penat gak bace2 kisah diorg tp nak selindung sebalik BOT..bukan cari penat tp asyik out benda yg same..ouh~~~tsk!!

Liyanaa. said...

dieorang SESUAI OKAYY dah jodoh diorg dahh punnnn. kenapa bodoh pulak? dorg memang sesuai. memey cantik norman hensem

eewwwwwwwwwww GELI AKU TAIP MACAM TU HAHAHAHA

nurul said...

walaupun memey sememeh tu kejam dan perampas...tapi apesal kulit die lawooo sgt tuh?meh ai toreh sikit muke dia meh..hahaha..(aku lak jadi kejam)

s h a r v i na said...

nmpk mcm u benci gila babi kt dorg!aha..
i pun sme ekceli..
gedik la memey nih!..
dia pena msk kat AC kn? tym tuh i mcm jijik gle..
nk bg wish kt norman knn..
norman tuh pun 1..abby tuh berkali2 gnda cantik berbanding memey nih..
tp pelu ke dia nk memey?
haish!
lelaki lelaki..

Followers