12/12/2009

'Sweet Treat' giveaway!

rajin pulak i masuk contest2 and giveaway ni kan? maklumlah,
sekarang kan cuti. duduk hospital pula jaga mama. jadi tak buat
apa2 di samping ada masa yang sangat lebih, jadi buatlah contest2
ni. lagipun mana lah tahu kalau menang kan? hadiah mereka pun
semuanya best2 belaka.

kawan kita yang sorang ni dia ada buat sweet treat giveaway.
comel2 giveawaynya. teringin jugak nak dapat. mudah je cara
penyertaan.

cara - cara adalah begini ya kawan2 :

1. jadi follower beliau.
2. describe tentang giveaway ni dan letak image giveaway unt
menambahkan rangsangan. hehe



3. lepas tu tinggalkan komen berserta link anda ye.

kalau nak tingkatkan peluang menang, ini kira macam bonus lah.
anda letakkan gambar kad mana rekaan cik nasuha ni yang anda
suka. kalau anda nak buat, anda akan dikira 2 penyertaan tapi
kalau tak nak pun takpe. :)

bagi i pula kad rekaan beliau yang i suka dan bagi i sgt kreatif adalah :






bagi i cantik sangat. i paling suka burung tu. dan the colour. sgt sweet.
lepas tu background belakang nya macam forest2 tuh. macam sesuailah.
tak serabut sangat. kalau bagi hadiah kat orang, nak buang pun syg. kan?

okay tu saje. semua orang join lah. jom ramai - ramai kita sokong giveaway
and contest kawan-kawan kita. jangan sombong2.

2 comments:

Redbloodsnow said...

a'ah lah dianna. lawa kad ciptaan die tuh. leh di buat kad kawen tueee..hikss

si chubbys :] said...

suke gila laa :)

Followers