12/16/2009

Today favourite : Ikan masak asam pedas.

ya Allah sumpah mouth watering. i memang terliur sangat.
tak sabar nak tunggu nasi masak, i sampai nak hirup kuah
asam pedas ni kot. memang superb lah mama i masak, i bet
your mum too kan? anyway, everymom's cook is everyone
favourite kan? betul tak? but i memang sangat tak boleh tahan
tau tengok ini asam pedas, sungguh delicious dipandang mata.
kalau dah rasa ape tah lagi kan?

sorry sebab i tak dapat nak bagi resepi masakan ni.sebab i
xperasan bila mama masak, tiba tiba dah siap. eh betul tau.
i tak tipu.hehe jom tengok gambar k.






kalau siapa rasa meluat tengok i duk merepek hari2 boleh lah
kira2nya jangan datang blog i lagi.sebab i penat nak melayan
orang yang asyik tak puas hati.lebih baik makan kan?hehehe

4 comments:

Noorlaila Mohamed Nor said...

huaaaaa
lama tak balik rumahhh
nak jugakkkk

dalinee opart said...

sukanyer dnegan asam pedas... dah lama mama dal tak buat~ wawawaw

Farhah (applegreen) said...

eh, bru first time nampak masak asam pedas gune kuali.i selalu masak gune periuk sebab berkuah.heheh :) anyway, i suke asam pedas gak since kecik and now dh pndi masak asam pedas tapi versi negeri sembilan.eheh.nvm, happy eating!=)

Fiq said...

kenapa air liur mesti menitik walhal apa yg ada di sini hnya gambar semata??? fiq2...=p

Followers