1/24/2010

My so-called-life anyway. :)




 

 

 

 

sekarang berada di rumah. sejak akhir2 ni banyak sgt presentation dan
assignment yang perlu disiapkan dan tidak dapat meluangkan banyak
masa di hadapan blog tercinta. sejak akhir2 ni asyik berdoa dibersihkan
hati supaya orang yang dibenci tidak semakin dibenci dan berdoa supaya
dipermudahkan segala urusan didunia dan diakahirat :)

semua orang berada dalam keadaan superb. classmate yang superb,
housemate yang superb, lecturer yang superb, customer yang superb,
duit yang superb, dan jugak berat badan yang superb. HAHA sekarang
perlu sedar diri dan perlu berusaha dengan kuat untuk kurangkan berat
badan. perlu perlu dianna. adoi tolonglah. mesti ada yang gelak terkekeh2
bila i cakap pasal berat badan but its okay, its my flaw and i accept it.
dari sesetengah org yang tak sedar flaw sendirikan?

its few more days to my birthday and wishlist is not necessary anyway.
everything that i wanted is already there and what i want most is a very
happy family till the end and succeed life for me and my family and frens.

at last, love is in the air. breath heavily people to taste it.<3

7 comments:

Cik Akma said...

ehh befday bilaaa ya? ngee~

Fiq said...

love is in d air? so everybody can have it rite?=)

Sharinginfoz said...

memang betul le anyway saya pun malam ni ada satu presentation dan sabtu next week satu lagi... apa-apa pun, pengalaman seronok apa..

Afiqah Moves to Level 3, Good

Hari Tak Berbelanja, Boleh Ke???

ini blog wirdah said...

mimik muke yg menarik..weee~~

░♥si lampu neon♥░ said...

ko da dapat semua yang ko wish? waaa bravo!

Ardiawan said...

hehe.. narsis ya.. bibirnya kok lebar banget ya..

Salam kenal :)

Ardiawan said...

hehe.. narsis ya.. bibirnya lebar banget ya..

Ardiawan,

http://ardiawan.com

http://specialtips.co.cc

Followers