1/17/2010

Siapa tak kenal Awal Ashaari?



PEMINAT AWAL ASHAARI, NO OFFENSE EH?











kalau dah bercinta tu, mengaku je boleh tak? lagipun kalian kan
memang sepadan, sama cantik sama kacak. sama hati busuk.
eh terlebih sudahhh.


siapa tak kenal awal ashaari? yang kena tangkap sebab suspek minum arak
dan sebagainya. siapa tak kenal awal ashaari yang kononnya sedang bercinta
dengan scha alyahya. siapa tak kenal awal ashaari yang pernah mengacara
rancangan sehati berdansa? siapa tak kenal awal ashaari yang berlakon cerita
syurga cinta. siapa tak kenal awal ashaari?


seriously said, dulu i takde perasaan apa2 terhadap dia. i mean takde perasaan
benci ke, menyampah ke, meluat ke tapi sekarang tiba2 jadi lost respect.
kenapa terjadi semacam itu eh kawan2? sebab pertama adalah ini :









boleh pulak doa kan keburukkan untuk orang lain kan? oh dia artis, boleh
lah kot. :) dan sekarang dengar cerita yang Linda Onn dan Scha Alyahya
dah berkawan baik, yelah nak kongsi cerita pasal Fahrin Ahmad lah katakan.
maybe its coincidence but twitter is for public. :)










well, its not a random update, update ni adalah berdasarkan pandangan dan
fikiran i sendiri. atas fikiran i semata - mata. so, tak payahlah kipas susah
mati awal ashaari, scha alyahya dan linda onn nak perjuangkan hak masing2
dekat blog i. thanks :)




9 comments:

nurain rodze said...

huh ?
wtf ? sapa awal shaaari tu ?

Haneem said...

Uhhh! I mmg xsuka mamat ni. Tak pernah suka pun.

Sharinginfoz said...

macam2 kan kisah artis ni....

Susah Ke Pengurusan Kewangan?????

Roti Canai 40 sen???

@juera said...

uiks..x mnt lgsung..lain la anuar zain..owh anuar zain..bila ko nk kawen ni..??hehe

f is fikah said...

dulu suke gitu2..
then tak rase pape..
skang, same macam kamu, lost respect..
xsgka btul die boleh doa keburukan orang..
sorry to say, i, myself not perfect..
tapi kalo dah terang-terangan salah, boleh lak kata teraniaya..
aisyh..takkan nak suruh define mksud teraniaya plak..

sasha* said...

ahaha biasa la tu.bila dh terkantoi dan bila dh putus br lah mcm2 cite klua kan

dillasham87 said...

tak minat dah ngan mamat nih

Rara said...

=))

Aini Aqilah said...

ensem pew mamat tue...

Followers