2/16/2010

Aww this made my day :')


well obviously siapa yang tak bangga weh? when someone yang u tak kenal,
tiba2 chat dengan u then cakap i like your style. it such a good thing :)
btw thank you noridayu mahadi, seriously said, i memang tak rasa langsung
there will be anyone yang suka style i ke apa, sebab i memang tak style
langsung HAHA pakai baju pun main pakai je apa yang i rasa cantik and
okay. langsung lah xde mengikut peredaran zaman ke ape ke weh.

well, mood blogging memang tak datang2 lagi ni. nasib baik lah ada something
yang made my day :) hehe thanks hunny bunny. 

3 comments:

gadis merah jambu said...

sy pon suke style akak. nmpk sempoi je mse dlm pic! :D

ini blog wirdah said...

betol tu,kalau i kat tmpat u pon,if tetibe somone said like that,memang kembang la..hahha.

░♥si lampu neon♥░ said...

waaa mesti ko hebat kan, takkan org tu nak puji ko saje2 kot hehehe

Followers