2/17/2010

Dengki


anda yang baca blog i, ada nampak tak gambar lucah, separuh bogel,
atau gambar bogel dekat dalam blog ni? atau nampak ke iklan tentang
penjualan badan secara murah - murahan atau ada ternampak ke sesiapa
yang berjual beli badan disini? 

eh lupa pulak, papa kata orang gila tak payah layan. 

15 comments:

@juera said...

x de pon..x nmpk pon..x de x de..:D

keyna said...

xpew~ anggap je mate dy rosak n nasihat kn dy pegi check doc. hoho

Sesumpah said...

eh ha'ah orang gila da pndai berbelog xusah layan

:)

Cik Akma said...

huuu xyah layan xyahh pedulikk. huu~

Ery Farieha said...

die nak crik blog murah2 tu kott.
tp tjumpa blog u, so dia hampa.
hahahaha

ween said...

xnampak pun. hermmm. just ignore her (pasti kerja perempuan ni!) Dianna :)

@ku d! sin!e said...

erk..
sjak biler ko jual
people trafg???
hahaha

Syida Shukor said...

waa , dia cemburu tu kot . apela , takda keje betol .

syafiq said...

wat bodo je jangan dilayan sangat. btw berminat dengan myspacemoney tu.ade tak wat post pasal mende ni???

Nadia Khan. said...

xde pun. org dengki..cm tu laa

ini blog wirdah said...

dia ada mata lebih kot dear..sbb tu dia leh nmpak ape yg kita tak nmpak.. abaikan je org kureeng tu ek. ;)

fatiha said...

biase la tu...
dia jeles sbb tkde blog...
bese pempuan yg dengki2 ni..

cik syazni said...

haha! funny! dia silap blog kot..huhu

gadis merah jambu said...

kesian dy~ mate kero~! hee.. jgn dlayan~ :D

ejaa said...

wat dono je.
huhu

Followers