2/09/2010

Hari jadi saya, nuffnang bagi check :)





ok fine. dah tua, dah boleh mengundi, dah boleh khawin, dah besar
panjang dan bukan remaja lagi. benci tauuuu. sekarang ni kena jaga
tingkah laku tutur kata pergerakan badan yelah sebab badan semakin
besar seiring dengan usia. kalau buat pergerakan ganas atau luar biasa
nanti org2 tua suka tanya, anak ni umoq berapa? dan kene jawab 21 tahun
dengan perlahan kalau tak nanti kena maki dengan makcik tua sebab
berusia 21 tahun tapi perangai seakan pelajar umur 12 tahun. fuhhh

konfius tak kalian nak bagi hadiah ape untuk i sempena usia i yang
menigkat ni?well i can tell you of course im craving for SOMETHING
that i already have.paham tak bahasa keling tu? contohnya macam ni,
kalau kita dah ada hp baru,tapi tiba2 ada hp lain yang keluar lagi mantap
dari hp kita, rasa hati ni meronta2 nak beli hp baru tuh. tu dinamakan
craving for something that already have. atau contohnya dah ada DSLR
tapi nak juga beli lomo camera yang guna filem tu lagi.padahal DSLR dah
cukup terbaik. atau bila handbag dah tak muat semua tempat pengantung
beg atau bila kawan masuk bilik je akan ckp weh kau jual beg ke weh.
tapi masih teringat2 atau terngiang2 beg guess buckle warna biru pekat
ohh mouth watering siot. okay itu semua adalah kehendak ye bukan
keperluan, jadi kehendak ni haruslah didapatkan dengan usaha dan
tenaga sendiri. sebab kalau mintak dengan mak bapak akan
jadilah kaki ku di muka mu.

tapi contoh barang keperluan sangat yang memang memerlukan mak bapak
untuk membantu serba sedikit dari segi kewangan adalah sekarang sangat
memerlukan lens camera baru. yang cantik kerana lens lama telah dirosak
dimakan masa, eh bukan telah rosak ditelan zaman. bukan sebenarnya lens
rosak adalah atas kelalaian pengguna sendiri atas sikap amek mudah
pengguna yang memang sebenarnya layak untuk tidak dilayan langsung
permintaan ini.

tapi temanya sekarang adalah gembira kerana everything is perfect.
and i dapat my keberapa ntah nuffnang check yang kedua todayyy.
yeahhh setelah diperam lama earning tersebut. terima kasih nuffnang.
sukaaaaa sangat.

OKAY EVERYONE. HAVE A GOOD DAY.
XOXO

4 comments:

Cik Akma said...

sharing is caring. lalalaa :P

Haneem said...

i dah lama menggoda my parents bli kan i lens baru. tp smp skrg xdpt. bl dierg nk blikn i plak xnk sbb mcm mhl sgt. so sbr jelahh.

ini blog wirdah said...

dapat duet nuff,belanje la.hiks ;)

arekymz membuyau said...

hahaha..
akak tua..
hehehe..
hepi blated bday..
sory lambat wish.
beli je anything u want as long u can..
nnt bole jual2..
:)

Followers