2/05/2010

Malas bukan penyakit hati.


well its almost 2 weeks im not updating kan? but nobody seems to care.
its okay :) well, ada satu penyakit sekarang ni, iaitu malas. bukan penyakit
hati tau ni, hati masih okay lagi, masih kental masih boleh terima umpatan,
kejian, makian, kutukan dan segala penghinaan lagi cuma yang bersarang
dalam diri ini adalah penyakit malas, yang memang susah nak get over ni.

contohnya malas nak pergi kelas pagi hari isnin. malas nak pergi kelas ptg
hari jumaat. malas nak kemas bilik, malas nak susun kasut, malas nak gosok
baju, malas nak basuh pinggan, malas nak mandi, malas nak bawak kete,
malas nak kemas katil, malas nak basuh baju, malas nak makan, malas nak
buat semua benda lah senang kata. termasuk update blog. walaupun hati
macam meronta2 nak update blog, tetap jugak malas. 

sekarang ni malas nak type panjang2, next update will be about my car k.
hehe kena clamp weh. kene clamp. macam lawak pun ada.



last sekali gambar geli, harap maklum eh kawan2.

6 comments:

sasha* said...

knp kene clamp dianna?

ween said...

I miss ur update :)

arekymz membuyau said...

hahaha..
pemalas ye..
;p
same la kite..
hahaha

ini blog wirdah said...

oho.mata kamoo sepet.hehe

The Spiral Eyes said...

mengingatkan saya pada kemalasan saya.We are in the same row .

violetmemory said...

malasss..malas biler nak g keje hehehe....

Followers