2/23/2010

Thank you.


well what can i say except thank you. kalau dah besar panjang
gemuk dan bulat macam ni, memang dah tak espect orang akan
bagi hadiah berupa kecomelan dan kesukaan macam ni, and its
given by friends. thank you :)

i know i know, hadiah tak seberapa but who cares? asalkan ada intention.
yang penting orang tu ingat about me, tak kisah lah mahal ke murah ke kan?
dont put high expectation sebab tak semua orang macam kita. well, sekarang
dah janji pada diri sendiri akan belajar betul2. kali ini takkan main2 lagi.

dan pada semua bloggers, minta maaf sebab tak jenguk blog anda semua,
i baca, betul. cuma nak komen tu memang tak sempat. insyAllah lagi 2 3
hari atau minggu depan ke akan cuba adjust masa untuk blog, study dan
kehidupan seharian. thanks everyone for keep coming back ;)

XOXO

5 comments:

s.c.h.u.l.t said...

ya Allah. kita sama!

kenapa perempuan adalah manusia kompleks yang gemar barang comel? :D

Haneem said...

i cop lolipop tu. huhuhu.

=D

Aisya J said...

Hello kitty! :DD

lassiegewdix said...

mawu hello kitty 2 !
omelomel .
heeee .

Syaeerah Shakeree said...

sila tanggalkan tanda harga apabila memberi hadiah. :)

Followers