3/11/2010

I Just Love Good Smelling People

disebab kan faktor badan yang besar lagi debab, memang sumpah
i akan risau gila tentang masalah bau badan weh. kalau i berpeluh
sikit, jantung mula lah nak berdebar-debar, i mula lah nak tanya 
semua orang yang lalu lalang badan i busuk ke tak. well, walaupun
mereka tipu ke tidak ke, tidak lah i mengetahuinya, tapi tidak mengapa
kerana i yakin dengan ini :




semua pasti akan berjalan lancar. eh ini bukan nak bodek adidas eh.
serious selalu pakai ini, ketiak merasa lancar dan sejuk dan nyaman.
i just love good smelling people and that why im trying hard to be one.
bayangkan you are known well people contohnya macam blogger otai
redmummy atau hanis zalikha, well obviously people akan pandang dan
fikir benda yang baik-baik saja tentang mereka because? they are famous.
but cuba bayangkan kalau mereka bau busuk ya amattt. siapa nak suka
dan dekat dan baca blog mereka dan mengidolai mereka lagi? siapaaa?

bayangkan kalau sekarang semua orang tengah demam project alpha
dan semua orang tak sabar nak tengok azwan ali, niki, ky, ninie, cheesie,
shaolin tiger, and joe lee. dan semua mesti membayangkan yang baik-baik
saja tapi tiba-tiba kalau jumpa mereka adalah orang paling busuk? oh
tidak. that why adidas become the saver. sebab tak semua orang born
with good-smell-eventhough-you-dont-take-your-bath-like-forever.


well actually, it doesnt matter tau. even though you badan kecik
ke besar ke at least you need a deodorant as safety tau. it will
prevent you from bad smell kalau you berpeluh-peluh. i just love
good smelling people. and i love guess what perfume they are 
wearing. everyone love good smelling people and it just a must.
you mesti come with package, everything in you perfect but kalau
u smell not-so-good  it will spoil everything. we have so much
tools/cosmetics or whatsoever you called it to prevent you from being
smelly, and just go and buy it because you cant walk in crowd with
bad smell and expect no one will not cover their nose kan? and the
worst part is if you actually dont know that you are not smell so good.
ohh tidakkk.

well, i bet everyone in project alpha smell very the good lah sebab 
Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS


5 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

waaaa aku tengik wehh

Cik Akma said...

ngehss. paling takot kalo berbau nih. maluu kotttt!

violetmemory said...

oh saye suke produk adidas terutama tropical passion....camtu gak ngan ex bf sy hehehe....jgn riso sy yakin diana wangi selalu :P

A.Raju said...

berhati-hati dengan produk beralkohol....guna lah produk buatan orang ISLAM...halalan thoiyiban...guna tanpa was-was..tinggalkan barangan yang ada unsur shubhah....Jadilah pengguna tegar barangan .....hpa.com.my..

arekymz membuyau said...

sape yg x suke kan??
hahaha..
ade ke org yg suke bau yg GARANG??
hahahaha..

Followers