3/19/2010

I’m going to the Gatsby Deodorant Street Fair


wehhh confirm lah pergi kan. tengok flyers pun macam sumpah 
happening gilaa.apa lagi kalau pergi dan bermesra dan bermanja 
dengan gatsby di sanakan.it must be exciting dan really fun, well 
sebab before ni takda masa nak luangkan dengan event nuffnang 
so, i decide that Gatsby Deodarant Street Fair is a must go okay 
people. jom pergi beramai - ramai ke sana untuk membisingkan 
dan menghangatkan dan juga untuk mengcool kan this event jom?
jom jom :)

kalau siapa yang nak pergi boleh pergi pada :

Date: 17 April 2010







Time: 10 am – 5 pm


Venue: Front Foyer, Ground Floor, 
Berjaya Times Square, Kuala Lumpur






siapa yang duduk area KL/Shah Alam dan sewaktu 
dengannya kalau 


tak pergi memang nak kena belasah 
sampai berguling2 ni tau.


Times Square is only 30 minutes 
drive from Shah Alam okay.


and tersangat lah dekat dan 
super easy nak pergi sebab public 


transport pun ada. 
SO, NO REASON TO SAY NO. babap kang.

mesti sangat rugi dan sangat penyesalan siapa 
yang tak pergi 


sebab there will be lucky draws and 
various cool gadgets worth 


up to RM15k for grabs.
rugi weh rugi weh tak pergi. siapa nak bagi 


COOL 
GADGET for free dengan hanya mendatangkan diri 
ke event 


sesuperb ini? siapa? siapa? siapa? 
jadi, jom lah dating weh. 


teman gua yang sangat 
super duper excited nak pergi ni.
please please pretty please *puppy eyes*

and there also have super exciting fun-fair game 
including Sumo 


wrestling and and its sumo-ing in air 
bag suits. IT MUST BE FUN.


SUPER FUN, gladiator battles 
( buaya weh buaya HAHA ) and jgn 


risau there are 
A LOT MORE amusing and super addictive games


would be at the fun-fair. fuhhh best ke tak best ni gua 
ckp sama lu weh.

and kalau semua orang pun memang sangat dah 
tak percaya yang 


event ni worth going please visit 
this for more information and 


please go weh :)



*** please please kamu jangan nakal, eh eh 
please please siapa 


yang pergi inform i.
boleh pergi berkenalan dan tergedik2 nanti di 


sana 
bersama2 :)

3 comments:

Liyanaa. said...

kalau pergi nak jmpa i tak? ;p

Syaeerah Shakeree said...

tak payah la weh.

sasha* said...

bole jumpaaaa :D

Followers