3/03/2010

Jangan study last minute.

hai :)

well semua test dah habis dah minggu ni and i really WORK HARD
towards all the test. but menyesal sumpah menyesal study last minute 
MAF420. okay for those yang tak tahu MAF420 tu subjek apa, its 
actually subjek finance ermm macam cost, direct material semua tu lah.
yes sound easy but kalau tak study memang lah tak dapat buat. i menyesal
sangat sebab tak buat latihan dan last minute study. actually, tak sempat.
sebab i ada 2 paper today. Iaitu subjek PSA and MAF. bagi alasan je kan?
padahal salah diri sendiri sebab taknak study awal-awal.

but its okay. i know my mark will be worst than suck. but i will try to
score on final. promise :) sekarang ni kepala i macam manja sangat lah.
rasa nak tukar kepala dengan kaki. eh boleh ke? haha kepala tak boleh
silap sikit, asal panas pening, asal bising pening, asal ramai org pening.
mengada kan? rasa-rasanya nak migraine kot. takpelah. dah ada keturunan
migraine kan. terima je lah seadanya. kepala, i will take care of you. ;)

well, what im gong to stress here, aah sekarang pun memang tgh stress.
jangan last minute study. kalau time sekolah takpelah sebab benda yang
kena baca atau buat tu xde lah banyak sangat. but once you dah ada 
dekat higher level, everything will be tougher. remember that.

okay XOXO

3 comments:

@ku d! sin!e said...

aku pown ngah sakit pale..

Shafina Nadirah said...

cik diana!!!
hehehe
nk mntk tolong...hehe
ajar aku pilih shawl yg sesuai utk round face cm aku nie...hehehe
tolong lah daku..hehehe

Shafina Nadirah said...

cik diana!!!hehhe
nk mntk tolong..hehe
ajar aku pilih shawl yg sesuai utk round face cm aku nie...hehehe
plz help me..hehehe

Followers