3/22/2010

No sweat

weh siapa yang suka berpeluh2 ketiak dan badan dan muka dan
bawah mata dan atas hidung weh? kalau setiap kali pergi kelas
kena naik tangga batu cave eh bukan, kena naik tangga uitm mmg
sumpah parah. kalau pakai make up, bila sampai atas org ingat
baru lepas mandi. habis segala make up, segala perfume habis
hilang, gone with the wind sebab naik tangga yang bertingkat2.

kemudian badan pun mula bau macam tengik2 sebab dah peluh
menyimbah mengalahkan shower kan. memang lah semua orang
pun pandang macam tak boleh lah belah kan. tapi tak mengapa,
sebab as i said before. adidas selalu jadi saver. sebab ini :


Sebabnya adalah ini adalah penyelamat. ketiak akan merasa nyaman.
badan merasa nyaman. secara semula jadinya meningkatkan keyakinan
diri secara berterusan. eh apa ni? ini adalah adidas action 3 yang sangat
superb. kenapa memuji terlebih sudah ini? bukan puji ah weh. serious
ah kau orang semua mencuba, pasti akan tertarik dan kalau dalam
facebook, mesti akan shout status adidas action 3 i love. pastu kawan2
semua like. confirm weh confirm.

kemudian, apabila ada keyakinan diri buat semua benda pun akan 
merasa bebas dan nyaman dan yakin dan nikmat. bila semua orang 
berpeluh2 dan mengeluh kesah pasal bau badan dan pasal peluh yang 
melimpah ruah,kita pun duduk diam2 sebab rasa yakin dengan diri, 
badan aku wangi tapi duduk diam2 sebab taknak berlagak dan show off 
tentang adidas action 3 sebab taknak orang cakap kita kerek dan poyo 
dan pura-pura tulis surat kecil aku cinta adidas action 3 dan pura-pura 
lagi sekali terjatuh kan surat.dan semua orang pun baca, dan semua orang
pun kagum dan terus ponteng kelas sbb nak pergi beli. okay dah penat.

dan sekarang pun memang tak sabar nak tengok bagaimana semua orang
pun beraksi dengan super life saver adidas di project alpha. oh 19april
could you come any faster?

and everyone should know that
Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions

2 comments:

arekymz membuyau said...

hahaha..
nak ltak kat facebook la kalo cam tuh..
tp xnampak pelik ke??
hahahaha

Sharinginfoz said...

tak nak peluh2 kat ket@#ak ni..

Jom Port Dickson

Mengapa Tak Kahwin?????

Followers