4/16/2010

Fuhhhh... penat kot.





ini namanya inner dwi colour, kalau ade sape2 yang berkenan, boleh lah
pergi usha sayapunyashawl. insyAllah malam ni nak update yer. semua
colour sangat gorgeous, i sendiri amek 5 helai. hikhikhik mcm mana nak
berniaga ni? kalau semuanya tuan punya shawl rembat dulu? xpe lah kan.

okay, final exam adalah pada hari khami ini. jadi kene lah kurangkan
waktu tido, makan, online dan tengok movie. movie dekat dalam
external dahlah berpuluh2, semua cerita kesukaan yang belum ditengok
lagi. mcm mana nak tahan hati untuk tidak mentengok movie ni? ishhh

dan keduanya, i nak minta maaf kepada semua orang secara general,
kalau ada kata2, perbuatan, sikap atau cara i yang menguris hati sape2.
baik di alam maya ( eh bukan ween tau hehehe ) atau di depan mata ni
ha. minta maaf kepada kawan sekelas, kawan bukan sekelas,
housemate,semua orang lah yang mengenali i. nak minta maaf sgt2.
sebab i pun manusia biasa, yang syaitan takkan berhenti bergayut dekat
bahu i ni.jadi kesilapan yang i buat tu, kadang2 antara sedar dengan tidak.
jadi,i harap kita dapat saling maaf memaafi, ambil yang jernih buang
yg keruh.dan jangan risau, i dah maafkan pun semua org dalam dunia
kalau ada buat salah dengan i. :) jadi, kalau boleh, maafkan lah i jugak.

dan ketiganya, doakan lah saya berjaya dalam semua bidang yang
saya tengah ceburi ni. sebab cita2 saya tinggi sangat. takut lah kalau
tak dapat nak capai tanpa sokongan semua orang kan? okay lah.
tu je. yang penting, mari lah kita sama - sama doa. supaya hati kita
dibersihkan :)




love you all <3 <3

5 comments:

lassiegewdix said...

gd luck syg :)

ShA-RiFa said...

gud luck for ur final exam.. tke cre ^_^


p/s: silent reader...enjoy reading ur blog..

sayeJAJA said...

good luck!!~

Love Says it All~ said...

check out the latest dates for makeup classes!!!

APRIL

24TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150
25TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150

MAY
8TH-9TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

15TH & 16TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

**MAKEUP PROVIDED FOR ALL CLASSES.
**LUNCH PROVIDED
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN
**LIMITED TO ONLY 6 PAX MAXIMUM FOR ALL CLASSES!!!
**BRING YOUR FRIENDS ALONG AND GET RM20 DISCOUNT FOR PERSONAL CLASS & RM50 DISCOUNT FOR BRIDAL CLASS!!!!!

PLACE: SHAH ALAM, SELANGOR

WEEKDAYS CLASS IS ALSO PROVIDED!!! (UPON CLIENT REQUEST, DO MAKE AN APPOINTMENT FIRST BEF0RE CONFIRMING)

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
FB: EYRA RIZAL / eyrarizal@gmail.com
016-2128740 (SMS & CALL WILL DO)

blog's ardian said...

salam kenal ibu dianna, liat blog saya donkz bu . . .
http://ardiansad.blogspot.com / ardian sad(facebook...):)

Followers