4/01/2010

Hai kawan - kawan.

kenapa hari ini rasa macam tersangat penat? baju pun tak lipat. slide
untuk presentation pun tak buat, past year questions pun tak buat. eh
apa ni perangai sangat buruk, macam mana nak mengapai kejayaan
dan mendapat dean list pada sem ini. okay kejap lagi berusaha ya.
ni nak update blog kejap. sekejap je. janji.

saya beli ini adalah baru 2 minggu, my kawan baik yang belikan.
thank you :)


sukaaaaa, sukaaaaa rasa macam tergedik - gedik sekejap sebab 
dapat penyangkut shawl yang sangat lazat ini. dan di saat ini baru 
tersedar yang saya tidak mempunyai shawl yang cukup. :( 
asyik pakai shawl yang sama saje pergi kelas, aiyoo macam mana 
ini. jual shawl, tapi shawl sendiri takde,ini tak boleh jadi ni. mesti 
borong shawl untuk diri sendiri ni. hehehehe

sudah lah tu, kalau mama dengar saya takde shawl, mesti dia 
mengamuk2 sebab tak hirau kan diri sendiri then sibuk nak berniaga 
je kan? okay lepas ni janji tak buat dah. diri sendiri akan menjadi 
keutamaan. teheee

and i ade buat suprise untuk diri sendiri. i ada buat sticker untuk 
blog shawl i, jadi siapa yang COD dengan i, akan diberi sticker ini. 
yang beli suruh i post pun i akan bagi jugak lah. tapi nak try dulu 
buat sikit2.



comel kan? rasa nak nangis je dah ni. eh kawan - kawan, blog
ni memangdah jadi blog personal dah. malas nak sembang isu
semasa lah. kalau rajin ade lah, kalau xde, xde lah.
minta maaf lah yer :)

3 comments:

shasha bee said...

emm...cun lahh penyangkutt shawl tuu!

Syaeerah Shakeree said...

kau xde life sebab shawl kau tak cukup. hambek kau aton dah belikan pengangkut shawl. ckp ape kat aton??

laila said...

comel je hanger
tp i punya tudung n shawl smua main lipat je
malas nk hang huhu

Followers