4/04/2010

I have a great weekend ever :)

sangat suka weekend ini sebab my family datang dari kedah. such a
blast lah weh. pergi shopping dengan mama and buy few things :)
sukaaaaa sukaaa sukaaa. staying at legend hotel which is great and
enjoyable. and go to shoes festival and PWTC, well its because legend
hotel infront PWTC ( kalau x, xde masa nak pergi weh ). all the shoes
are incredibly great at price and appearance.


can you see the price? its RM350k peopleeee

well, its jimmy choo kan? siapa tak kenal, tu sebab mahal, lagipun all the
diamond and material use worth RM350k :) so, kalau diri tu kaya raya
sangat beli lah kasut ni. nanti leh show off dengan kawan - kawan. hehehe
malas lah nak cerita panjang2. lagi pun xde mood nak tulis sebab takde 
gambar. my lens rosak and tengah diperbaiki, tak tahu lah bila nak siap.
okay so bye. XOXO

3 comments:

lassiegewdix said...

wah .RM350 k ?
ish .

sasha* said...

baik beli rumah haha

Ms. Ann said...

wah..santik.. tapi mahal bangat nieh... 350k... hot..hot..hot..

Followers