4/17/2010

Worth buying :)

ini adalah entry pendek. sebab penat sangat reply email yang sgt
banyak. dan baru lepas balik dari gatsby event dan shopping sikit
untuk masa hadapan. ;)


eh dan kalau sape2 yang teringin nak beli inner syria. boleh order
dekat i tau. cepat terhangat di pasaran ni. and muka bulat pun boleh
pakai jugak.sorry pada yang hantar email tanya pasal mcm mana nak
pakai inner syria untuk tak nampakkan muka bulat, tak sempat nak
buat tutorial lah. busy sgt.nanti kalau ada masa, i akan buat video
tutorial okay?




sila ignore background yer. hehe ini contoh i pakai inner
syria warna merah. material jersey :)

3 comments:

Ery Farieha said...

yes
i saw u
tp x sempat tego
wuwuw ;)

-cHenta- said...

anda sgt cantek.... sila join contest ini ye =).. gud luck!!
http://chentazetty.blogspot.com/2010/04/contest-senyuman-paling-menawan.html

Rara Joe said...

that black dress mane u beli ?
santekkk :)

Followers