5/18/2010

Bird nest, Beijing


salam people. tahu tak bird nest di Beijing ni sebenarnya apa?
sebenarnya ia adalah national stadium Beijing, yang waktu sukan
olimpik tu kan buat dekat sini. sangat cantik betul, gila hebat sgt
design stadium ni tau. tapi tak dapat nak masuk sebab sekali
masuk kene bayar mahal sangat. tak ingat berapa. jadi, kami
sekeluarga pun hanya amek gambar dekat padang layang2 area
stadium ni. enjoy the pictures :)













cuaca biasa je, takdelah sejuk sangat macam time i pergi Shanghai dulu.
yang itu memang sejuk sangat2 sampai my dad kena pakai sweater 4
lapis. hehe but trip to Beijing kali ini sangat seronot2 sebab cuaca yang
sangat best seperti ekon sahaja dan juga lebih banyak makanan yang
boleh dimakan :)

1 comment:

Syaeerah Shakeree said...

kau dah tak reti nak bawak aku ke?

Followers