5/26/2010

Eynda Nak Bagi Hadiah!!



okay sejak akhir2 ni mood nak update blog macam gone with the
wind tau. tapi mood masuk contest dan segala macam giveaway
membuak2 jadi, hari ini sy masuk pulak giveaway yang dianjurkan
oleh eynda. :)

pertama sekali, sy nak masuk sebab hadiah macam menarik dan
sangat pink. kan saya peminat setia pink yang gorgeous dan
mendebarkan tu. hehe jadi terus berusaha nak masuk. dan dan
bila saya mula baca blog kak eynda ni, seriously rasa macam
nak baca nak baca nak baca. semua entry macam universal.
walaupun semuanya majoriti berkisah tentang personal life kak
eynda tapi cara penulisan dan isi entry sangat mcm boleh membuka
minda. saya bukan bodek ye awak. kalau tak percaya pergi baca.

lagi satu, suka sangat baca blog kak eynda sebabnya semua
gambar cantik. kalau pun gambar tidak berseni ke apa, tapi
kualiti gambar dan warna sangat menarik hati saya yang memang
peminat setia bergambar, amek gambar, dan menengok gambar.
jadi, bila tengok gambar cantik, dan besar pulak tu. rasa mcm
puas tau. tak tahu lah kenapa kan. hehe

okay dah lah tu. nanti kembang pulak kak eynda asyik puji2 je.
hehe kalau sesiapa nak masuk, boleh pergi klik dekat gambar
di atas atau boleh klik dekat sidebar ada gambar jugak. atau
boleh jugak cari link kat bloglist nama kak enyda okay?

nak tengok hadiahnya tak?jeng jeng jeng jeng


memikat hati ku wehhhh :)

1 comment:

eynda said...

Salam...thanks ye sudi join giveaway...puji sikit2 cukup nanti kembang setaman dah le sedia kembang ni hehehe...btw...gud luck ye ;-)

Followers