5/25/2010

KONTEST NAK MENANG BLACKBERRY!


okay. semua orang, lihat gambar annoying di atas. comel kan? haha
colourful kan? i loikeeee. actually, sy masuk satu contest untuk
menang blackberry. yes i repeat. blackberry. isnt its great? siapa lah
yang baik hati nak bagi hadiah blackberry dengan begitu mudah dan
simple sekali kan? kamu hanya perlu :

1. ambil gambar menggunakn 3 watak. first watak abe, second watak
TTT dan third watak kita sendiri. dan kemudian posing maut sambil
pegang banner yang i pegang kat atas tu k?

2. tapi kamu kene jadi follower TTT tau. senang sikit nak tengok
update beliau dan sambil itu leh mengeratkan silaturrahim.

kalau nak tahu lebih lanjut, leh pergi sendiri dekat blog TTT k?
click dekat gambar kat bawah ni.



atau anda boleh jugak menjadi si brtuah ini sebagai contoh. sebab
beliau adalah contestant pertama tau :)


miss sweetsugarbun :D

2 comments:

Haneem said...

wahh. u masuk. i pun mcm nak masuk tp mcm tak de idea. hadiah dia sgt masyuk kot! GUDLUCK ya :)

TTT said...

comeeeeeeeeeeeeel hehe XD
topeng spongebob ke tu dianna
cool!

opocot pic TTT pun ade ahakz :P

syarat semua ok syg

TTT letak kat blog jap lg yea

gd luck dear! :)

Followers