6/08/2010

Benda yang saya suka buat.


memang saya suka buang masa buat blog banyak2, jual shawl,
warna bag lepas tu jual. macam2 lagi lah. sampai kan semua orang
pun dah naik meluat kan? hehe tapi nak buat mcm mana, dah saya
suka sangat. jadi, mari lah beramai2 ke blog handmade saya.

5 comments:

Lisa said...

lawa lawa lawa.

thats all. ahahaha


macam best je if jadikan hobby ni.

simon said...

lwa laaa..
da jual ke?

dianna said...

lisa : mmg best lisa. lagi2 kalau xtahu ape nak buat kan? hehe

simon : ade dah jual. ade yg blum. but semua tu boleh buat lagi kalau nak :)

- Нεαят Yσυ® - said...

awak jual kat mana..? berape ringgit..? dapat diskaun tak..?=)

ajjah said...

cantik..! u jahit sendiri bag ni?

Followers