6/30/2010

Contest Bergaya Dengan Baju

saya masuk satu lagi contest. yippeeee ;) memang sekarang mood nak masuk
contest membuak2 tau kawan - kawan. sebab entahlah. macam rasa best jer
dan rasa macam siapa yang baik sangat nak bagi hadiah free tanpa perlu buat
apa2 yang susah kan? itulah bestnya dunia blogging ni tau. hehe dan kali ini
saya masuk satu contest bergaya dengan baju. hehe di anjurkan oleh candy
dandy si kaki foto. hehe amek pada blog beliau ni namanya. kalau nak masuk
boleh lah klik gambar dibawah. seperti biasalah.


hadiah contest ni misteri tau. hehe berdebar2 gua cakap sama lu weh. okay tak
payah cite panjang lah. gambar yang saya akan letakkan sempena contest ini
adalah gambar ini.


saya sangat suka baju ini sebab saya rasa baju ini unik ;)


3 comments:

lassiegewdix said...

wah .
byknye contest kamu msok .
huhu .

ngah terkial-kial nak masuk contest ni . gambar takde .
HD rosak .
grrr .

Pinky Pixie said...

woah, cerianya gambar. =)

gud luck dear..

starzieti said...

kak diana comell..
baju plak chantek..
sgt smart larh ! ;)

Followers