6/02/2010

Fairy Giveaway

yes i still not done with my so called giveaway. walaupun tak pernah menang.
semangat dalam hati masih membuak-buak nak masuk segalam macam
giveaway dan contest. :)

contest kali ini dari Dream Catcher Fairy. Sebuah blog tentang art & craft.
semua barang yang di jual adalah handmade dan berdasarkan kreativiti
beliau sendiri. ini kali pertama beliau buat giveaway, jadi mari lah kita sama2
masuk giveaway ni sebab hadiahnya sangat best. kalau nak masuk giveaway
ni just click dekat gambar dibawah ni k?



segala macam cute kan? seriously cute. memang teringin sangat nak dapat ni.
tarikh tutup giveaway ni pun lambat lagi. 25 June 2010 baru tutup. sempat
lagi kalau nak masuk. just cerita sikit tentang giveaway ni dekat blog kita, jadi
follower, dan link kan blog Fairy ni dekat blog list anda tapi letak under category
art & craft lah kan. sebab senang sikit orang nak bezakan :) lepas tu hantar link
entry korang yang dah siap tu dekat dreamcatcherfairy@hotmail.com senang sikit
tuan punya blog nak semak kerja kamu. hehe

yang penting lagi sekali nak cakap hadiah sumpah best weih.sebab kamu akan
dapat goodies bag yang ada 7 to 8 different items and maybe owner akan tambah
items from her own collection to that goodies bag. best kan? seronok sangat.
lagipun ada 3 goodies bag. jadi macam cerah jer peluang nak menangkan? hehe
okay dah semua orang apa lagi. gerakkkk.

No comments:

Followers