6/01/2010

GIVEAWAY - Besday PapaZakwan! :)



dah berpuluh2 kali saya cakap pasal mood blogging dah gone with the wind the kan?
so, tak payah nak ulang banyak2 kali lagi kan? kali ni saya masuk contest anjuran
mama sempena birthday husband nya <3 alahai sweetnyaaaaaa.

jadi kalau nak join sangat lah senang, easy measy wa cakap sama lu. just follow blog
yang dinyatakan kat dalam entry giveaway tu. kalau nak masuk leh click dekat gambar
kat atas tu k? okay good luck semua orang. much love.

p/s : perasan tak template blog dah tukar? ada banyak lagi nak tukar lepas ni. hehe

No comments:

Followers