6/01/2010

Giveaway - Lady elle ( Mr.ginger )


lagi sekali saya masuk giveaway comel. hehe semua mesti rasa angin dan berapi
je kan sebab semua entry pun adalah berkaitan dengan contest dan giveways.
takpe sabar sabar. sebab hadiah ini adalah sangat comel. tu sebab hati
melonjak2 nak masuk. tapi before dapat menang this cute mr,ginger ni kenalah
jawab beberapa soalan k? hehe meh kita cubaaaa.

1. nama penuh saye : Atirah Salim
2. umur saye pada tahun ini : 24 tahun atau untu lebih details 23 thn 10 bln 
dan 26 hari
3. saya anak ke 2 daripada 4 adik bradik
4. saye melanjutkan pelajaran di peringkat Master di UPM
5. selain obses terhadap cupcake, saye juga sgt meminati photography. :)

okay. mintak2 lah sangat saya dapat si comel diatas. teheeeee

1 comment:

lady elle said...

waahh~~ tahniah! jawapan anda sgt tepat! nama anda akan dishortlistkan~ thnx sbb join! hehee..

tunggu keputusan next week ok~!

Followers