6/03/2010

Giveaway - Osha


saya join giveaway lagi. tolong jangan muntah tengok blog saya boleh?
kalau nak join, boleh click dekat gambar. hadiah sangat comel dan berupa
handmade yang menjadi kesukaan ku ;) hadiah ini adalah dari blogshop
Oshacraft. seriously comel dan memang akui sangat yang semua orang
di Malaysia ini adalah creative dan berbakat kan?

kalau nak join boleh lah jadi follower blog personal osha and jadi follower
blogshop nya juga okay? tak rugi pun follow. sebab semuanya pun berguna.
hehe tarikh tutup 12 June 2010, lambat lagi. sempat kalau nak join. okay jum
semua. mari joinnn.

1 comment:

Ms.osha said...

diana..mekaceh join..;)

Followers