6/26/2010

Hadiah dari osha :)




ingat tak hari tu i ada masuk Osha Craft punya giveaway? hehe tak sangka sgt
sebab dapat 1st prize tu. ini lah benda yang comel sangat2. rasa macam nak
nangis bila first dapat parcel ni tau. terima kasih Osha sebab sudi bagi hadiah yg
sangat comel ni. okay kalau semua orang nak tahu, semua benda comel ni,
dibuat sendiri tau. jahit gunakan felt. memang sangat cantik dan kemas. kalau
u guys nak order, tak kisah lah nak buat kicin ke, gantung hp ke atau nak buat
patung tu unt perhiasan pun boleh. just request je apa jenis character yang
korang nak kat Osha tau hehe promote pulak. ni promote ikhlas ni tau. okay
semua kalau nak cuba, boleh click dekat link bawah ni tau.

2 comments:

Rara Nasiha said...

wah,tak sia2 masuk contest kan. menang pulak tu,adiah pun cute je :)

Ms.osha said...

wah..rupa nya dah wat entry lagi tu...sory xde on9 lama2 ni..tu yg xtau..
hope u like d gifts okeyh...
n thanks 4 this n3..=)

Followers