6/30/2010

‘Happy Birthday to Me’ Giveaway!!

saya nak masuk satu lagi giveaway bestttt. best sangat sampai rasa nak blackmail
tuan punya blog untuk bagi saya hadiah tu je. haha okay jangan merepek. best
sgt hadiahnya sebab akan dapat mug yang dicutomizekan mengikut citarasa anda.
i have one. hehe dah ada dah design yang diingin2kan, kalau lah dapat. best
sangat2 hehe okay kalau nak join boleh klik gambar dekat bawah ni.


Happy Birthday to Me Giveaway

dan you all tahu tak, hadiah itu akan di order disini :
pergi lah usha, saya dah usha dah. memang best. :)

1 comment:

beba said...

salam dianna,

thanks for joining ek..wah dah ade design tu..kalu menang senang la saya..hehehe.. :p

good luck ye.. :D

Followers