6/11/2010

Happy :)

first of all happy sebab result. result menaik sangat2 dari sem lepas.
alhamdulillah, maybe berkat mama, papa, adik and minah. lepastu
hati pun tenang sebab takde masalah ape2. rumah baru super best.
housemate super crazy ;) classmate pun best jugak. hehe thanks
kepada housemate yang sudi belajar sama2 sampai 4 5 pagi. thanks
pada classmate yang selalu bagi tunjuk ajar time dalam class. hee
macam buat speech pulak.

then sangat happy pasal ini. sudah beli dah. sukaaaa sukaaaa sukaaaaa.
sebab beli dengan hasil titik peluh sendiri. jadi rasa sangat bermakna
dan rasa sangat puas hati. lagi satu jam dalam wishlist. otw nak mendapatkan
insyAllah.

7 comments:

Cik Rara said...

wahh,jam..lawa sgt.. :)

ween said...

u memang suka collect watch eh dianna? nice pick. btw congrats on ur good result :)

dianna said...

rara : hehe thanks. lawa sgt tau. worth it beli.

ween : xde lah suke kumpul jam. cuma dah lama berkenan je. hehe

Lisa said...

suka jam tuh. nak!!

taz said...

congrats :)

Syaeerah Shakeree said...

bila nak beli untuk aku?

Sherry said...

so pretty watch :D

Followers