6/25/2010

Kalau kau islam, tolong baca entri aku ini.

lihat apa yang orang yahudi ini buat. lihat lah betapa hitam dan gelapnya hati
mereka, takde apa yang kita boleh buat melainkan berdoa kepada Allah dan
tetapkan hati kita agar islam sentiasa di hati. percaya atau tidak itu terpulang
kepada masing-masing. itu hak individu untuk mempercayai sesuatu benda itu
betul atau tidak. tapi tidak perlu lah menghina seperti ini.






tak sanggup dah rasanya nak upload pics kat sini banyak2. dekat dalam tu ade
more than 1000 pictures yang menghina Nabi Muhammad saw dan Islam. please
dont ignore this,please visit this page Everybody draw Muhammed Day,
scroll sampai bawah and click report. dulu memang ada page draw
Muhammed jugak,tapi dah diremove oleh facebook, ini adalah page backup nya
jadi tolong report jugak page ini supaya page ini tak wujud dah. please muslim.
please do this for the sake of Islam. Im begging you for the first time.

10 comments:

Mira AbdRahman said...

bongokk btoi laaa.
cam cibaii je

Rara Nasiha said...

omg,teruk betul dorang ni!

taz said...

kurang ajar. sekolah tinggi pun tak guna diorang ni. haihh

Liyanaa. said...

haih haih harap mereka di timpa dengan bala yang amat berat . kita tak payah maki hamun dia. berdoa sahaja mereka dapat balasan. amin !

♥cutebabygirl♥ said...

astaghfirullah~
ape nak jd dunia skrg.
kafir smkin mgganas!

Cik Akma said...

ya Allah, mmg trukk gilee

fardillah said...

astaga siapa yang buat gambar itu
apa ngak takut karma

fardillah said...

astaga siapa yang membuat gambat itu
apa ngak takut karma

♥yaya♥ said...

ya ALLAH
ya ALLAH
mmg kang ajaq diorg nih
T_T
astaghfirullahalazim........

Nurhidayah Shamsury said...

kuang ajar tul sape yg wat tu..

Followers