6/06/2010

Kisah random saya.

hari ini pergi menonton prince of persia bersama family tercinta. ya mestilah
tercinta dan tersayang dan termanja dan tersuka. tak de cinta yang dapat
menandingi cinta saya tu kecuali cinta Allah dan rasulullah :')


wajib lah ada gambar yours truly. yer lihat lah baju, badan, muka, hidung semuanya
adalah adegan gemok secara beramai2. tapi tak mengapa usaha itu tangga kejayaan.
sebenarnya, update blog ini sebab nak cakap pasal blog shawl i dah update. mari lah
tengok, sebab i pilih dengan penuh kasih sayang ni tau. seriously sangat cantik. adek
i dah grab satu dah. jadi, ape lagi. kamu semua kalau minat leh cuba. ;)


pergi usha cepat :

p/s : esok nak update pasal movie review lah. semua orang pun pasti bosankan?

No comments:

Followers