6/29/2010

'THE MOST' CONTEST !

Hari ni i nak masuk satu lagi contest luar biasa best :) sebab tajuk macam
amazing. the most contest kan? jadi rasa macam tertarikkkkk gila okay.
so kalau korang nak masuk, korang leh click dekat banner dekat bawah ni
yer.


contest ini mermelukan saya menunjukkan style tudung yang menarik ( bg yg
bertudung lah ) bagi yang free hair, style rambut yang cantik. contest ini terbuka
kepada lelaki dan perempuan. hadiah akan di bagi ikut kategori. kategori lelaki
dan kategori perempuan. jadi, jangan risau yang perempuan, kita x akan compete
dgn lelaki hehe okay hari ini i akan mempertaruhkan gambar ini.


mintak maaf hudhud sebab gambar kurang clear. sebab hanya guna webcam :(

alamak terlupa pulak nak tag dekat org. hehe nasib baik tuan punya contest ingat
kan hehe kalau tak melepas lah peluang nak dapat iklan percuma ;)
dengan ini saya mengetag seorang kawan jugak merangkap classmate sy.

aina comel :)

5 comments:

hudhud said...

hehe thx :) btw, tak tag kat siapa2 ke?

@ku d! sin!e said...

hehehe..
takot lah...
ko nak cakar apa red?
hihi

aku_gayahspears said...

terbaik.. gayah nak try gak..

aku_gayahspears said...

nih link gayah :- http://alyaamor.blogspot.com

pen biru said...

puuuuttt..... kentut kan... hik hik hik

nak promote blog cikit
http://baboonlaut24k.blogspot.com/

mekacih

Followers