6/30/2010

Penukaran dan penambahan hadiah contest diannasgtbaik

okay hari tu i cakap pemenang tempat pertama dapat frame mickey kan? tapi
i silap actually, pemenang pertama akan dapat music box dan pemenang kedua
akan dapat frame mickey. sebab music box lagi mahal sikit dari frame jadi mmg
layak untuk first place lah kan? :)

and lagi satu, sebab ramai yang masuk sampai buat saya rasa nak nangis terharu.
saya tambah lagi 4 hadiah berupa necklace comel. jadi maknanya empat hadiah
saguhati untuk 4 orang yang mempunyai gambar cool okay?



okay jadi contest akan tamat tepat pada 1 July 2010. kiranya kalau bukak laptop
dan nampak tarikh 1 July 2010 kiranya contest memang dah tamat dan saya tak
akan ambil kira dah sesiapa yang hantar link ke apa ke k? dan pada siang 1/7/10
tu, i akan announce pemenang semua dan hadiah akan dihantar pada 2/7/10
sebab saya akan busy selepas 2/7 dan hari2 seterusnya jadi kalau boleh nak
buat semua benda cepat2 :) harap semua faham. terima kasih.

11 comments:

tiefazatie said...

cumil2..nak necklace wak..hihi

cik_nul said...

wahhh...

sy sangup kalau dapat saguhati je sebab necklace tu sangat-sangat kiut....
nakkkkk...

hihi

Mira AbdRahman said...

weh aku sngup dpt saguhatii. lagi cutee laaa

taz said...

baru perasan dah tukar bukan gambar webcam je. heee. nak join nak join. nak hadiah rantai >.<

starzieti said...

necklace tuh comell..(^_^)

lassiegewdix said...

http://lassiegewdix.blogspot.com/2010/06/contest-diannasgtbaik.html

lupe lak nk bagi .
HAHA .

Alin said...

ramaii nya joinnn. macamm nak dpt sagu hati pn susah ja huhuhu T__T

btw, comel comel adiah diana :))

cik paro said...

alalalalla..
comelnya...

Suara Hati Ini.... said...

comey2..dapat saguhati pun jadi la

fyka said...

uwaaa nk saguhati,hahaha ngada2 lak..lawa neklace tu...

Meya Asmira said...

wah wah comell la necklace tu
nak taw nak nak! :P

Followers