6/20/2010

What inside your handbag? :)

alolololo comelnya. ;) 
apa yang selalu ada dalam handbag anda kalau anda keluar?
pergi shopping dan berjalan jalan ek? teringin saya nak tahu, ini
bukan bag yang kamu bawak kalau pergi kedai runcit tau. ini handbag
yang kamu bawak pergi jalan2, jom lah share.


saya kalau keluar memang suka beg yang gabak, besar gedabak. sebab senang
nak letak all your stuff. and i love black handbag sebab senang nak matchkan
dengan semua baju ke kasut ke apa kan? tapi setiap kali keluar pun saya akan
tukar handbag warna lain2 and the rules of your shoes and your bag must match,
mcm terignore kadang2 hehe ;)


okay. this is things that always in my handbag, hp and carkey the most
important things lah. kalau xde macam mana nak gerak kan? and the
orange book adalah organizer, sangat2 penting untuk saya sebab saya
ni dah lah pelupa dan nyanyuk jadi this organizer help me a lot in everything.
then the little black book is my business book, all the data of my customer and
stock, my modal, cost, profit, everything in there. the novel is a must!
that little bag untuk my lipstick, lipice, compact powder and all the things
yang all women need lah kan. and at last purse of course. :)

so, how about you?


3 comments:

Cik Rara said...

ya,novel itu harus lor! ske sgt twilight! btw,kalau kuar sy akan make sure dlm hndbeg ada kunci rumah, lip balm, wallet, handset, kunci kereta & perfume! :)

♥ lyana said...

Bila i rasa I akan keluar ke tempat yang bosan, I akan bawa novel Stephanie Mayer tu. Tapi sudahnya mesti x baca jugak. Agaga

eqacashperlala said...

hee

kalau saya, dlm handbag mesti ade makeup bag, phone, purse, face tissue and hand sanitizer :))

Followers