6/21/2010

your confidence level?




aish pentipu betul kamera ini buat kulit muka ku licin semacam. nak kene ni. hish
baiklah kawan - kawan. saya suka sangat berwarna warni. the rules that you
cannot wear more than 3 colours per oufit pun kadang2 saya ignore tau. sebab
saya memang suka warna warni. tapi saya tahu tak semua orang suka warna warni
macam saya kan? kadang2 orang takut nak pakai warna yang striking2 sebab
tak berani dan takut orang pandang. atau kadang2 rasa warna tu tak sesuai dengan
kita kan? tapi macam saya, kalau saya suka saya pakai jer. melainkan kalau saya
rasa tak sesuai dan family saya kata tak sesuai dan jugak kawan2 saya kata tak
sesuai.

dan satu lagi saya perasan. semua orang berubah bermula daripada shawl sebab
kalau saya jual shawl, yang warna warni dan pelik2 mesti cepat jer laku. hehe tq
tapi kalau saya jual syria, warna striking2 memang sikit sangat permintaan. knp
yer? mungkin orang xdpt match dengan baju kot? tapi entahlah. saya rasa semua
nya terletak pada confidence level seseorang tu lah kan nak pakai baju warna apa.
selalunya orang suka pakai hitam sebab hitam tu selamat. saya pun suka, sebab
hitam nampakkan badan saya kurus. hehe dan satu lagi pandangan orang. orang
semua ni suka sangat prejudis dan kadang2 bagi pandangan yang akan menjatuhkan
orang lain. kenapa ek? kalau orang pakai pelik sikit, mata mesti duk pandang2
pastu mulut duk bisik bisik sambil mengata2 dengan riak muka sekali. tapi tak
semua lah. sesetengah jer. so, now saya rasa confidence level saya hanya 70%
sebab saya tak berani nak pakai warna putih, tak berani nak pakai syria, tak berani
nak pakai heels.

and one more, i love her outfit. so colourful. i loikeeee <3


and how much yours?


5 comments:

Nadia Khan. said...

saya pun suka pakai warna warni! ceria~
:D

sama la kita..i pun tak berani nk pakai warna putih..hehe:D

lassiegewdix said...

i confident nan kale merah jep .
my fav kale .
pernah kuo pakai sluo merah, handbag merah, kasot pon merah .
nsb bek bju itam .
tp nmpk lembu msty kne kejar .
HAHA

eqacashperlala said...

just play with the colourss :)

u y u n said...

hye! nk kentot jugak lah kat c neh- ;p uhuh btw! love meetin people who love colourss also- cumelkan warne warni- org len xrs comel pun xpe.asalakan kite rs- ahahaha ;)

zahidah dihaz said...

i tak berani sangat pakai kaler warna warni....kalau boleh memang nak match je...

Followers