7/08/2010

Fauziah Ahmad Daud just called me.


yes and its really make my day tau. :)) nak senyum lebar-lebar lagi boleh tak?
actually, kak ogy call sebab ada urusan business. unfortunately, i think i cant
make it. bukan lepas kan peluang ke apa, cuma memang rasanya tak sempat
nak buat sebab due date dah dekat sangat-sangat. so, daripada supply barang
yang tak berkualiti dan tak memuaskan hati, baik saya say no. yelah kita buat
business bukan sehari dua. betul tak orang - orang business semua?

tapi respect kak ogy sebab dia sangat funny dan baik. menghargai bakat orang
dan percaya pada orang tu yang paling penting sekali tau. well, macam kak ogy
cakap, think out of the box. :) good day everyone.

3 comments:

starzieti said...

wah, bestnye..

fyka said...

wauuu..beshnya.

cik nur said...

hurm peluang ada lagi lpas nie..
kalo amesti ada rezeki punya kalo ada usaha
gud luck oke :)

Followers