7/16/2010

Hello sugar.

sorry for ignoring all the comments and not visited each of you. actually, im busy
with something big :) takboleh bagi tahu lagi sekarang, secret and confidential tau.
nanti tunggu dah betul2 jadi, baru boleh publish besar-besar. due date this thing
pun dah dekat sangat, hari selasa depan je. cant wait ;)

bukan apa, cuma hari ini nak istihar yang blog ini bukan lagi akan jadi my first
priority ( kottt ) sebab masa memang macam dah gone with the wind lah skang.
banyak sangat kerja dan asyik tangguh-tangguh je. jadi, takut tak dapat nak
reply komen dan visit each blog dan tak dapat nak visit setiap pengkomen.
memang, memang saya tak famous pun, tapi setiap yang komen blog kita pasti
nak kita datang blog dia balikkan? jadi, kat sini saya nak cakap saya mungkin
takkan sempat dah nak berlegar-legar di alam maya ni. cuba bayangkan setiap
hari ke kelas. weekend ini ada modul dan rakan terbaik nak datang rumah,
weekend minggu depan my family datang dan ada event bersama Majalah
Remaja. Minggu depan lagi satu pula adalah trip bersama housemate ke pangkor
( mungkinnnn ) weekend seterusnya adalah semakin semakin semakin busy.
perasan tak perkara di atas macam tak berapa penting untuk membuat saya busy?
yer saya tahu. tapi rating no satu dalam hati adalah keluarga dan kawan-kawan.
jadi, perkara di atas telah membuat saya busy dengan sebanyak mungkin sampai
sanggup terignore blog yang rating ke 616 dalam hati saya.

sebelum saya mengundur diri. mari tatap gambar saya memang kalau senyum
confirm nampak lemak dan jugak eyebag yang tersembul-sembul dikala ptg.

3 comments:

Followers