7/01/2010

Pemenang Contest Diannasgtbaik

Pertama sekali, terima kasih kerana sudi join contest ini walaupun hadiah tak
seberapa. kalau boleh nak bagi semua orang hadiah, tapi budget macam tidak
cukup hehe. keputusan ini adalah muktamad. sebarang tidak puas hati, atau
pandangan lain memang saya tak amek kira dah. sebab keputusan memang
saya buat sorang2. okay drum rolllllllllll ;)


PEMENANG TEMPAT PERTAMA


Sebab kenapa beliau dipilih adalah kerana saya sangat kagum dgn idea
beliau yang membuat seperti diatas. kira macam seorang nak bagi,
seorang lagi nak ambik. saya memang teruja. :)
-----------------------------------------------------------------------

PEMENANG TEMPAT KEDUA

15. Mira

Saya pilih dia sebab bayangkan dia sanggup sepit muka dia dengan all 
those penyepit. mesti sakit kan mira? HAHA okay syabas :)
-----------------------------------------------------------------------

PEMENANG TEMPAT KETIGA

Sanggup buat mata juling dan muka macam itu, memang sangat
hebat tau :)
-----------------------------------------------------------------------

PEMENANG2 SAGUHATI




27. murni

TAHNIAH :)
kepada semua pemenang, sila email saya di :
nurrediannaredzuan@yahoo.com

dengan subject : Contest
dan bagi nama, alamat, hp no dan url blog :)

p/s : i dah link semua orang :) kalau baik hati, link lah i jugak.

8 comments:

tiefazatie said...

tahniah..=)
ifa xmenang..xpe2..hihi..tp jeles..nak necklace..haha

starzieti said...

wah, xsangke sy bole mng !
tengs dianna..;)

nt sy emel k..

fatin hanani said...

hehe taniah pada pemeng...
:D
memng yang penyepit 2 stai :D hehehe

eqacashperlala said...

alhamdulillah
sagu hati pun xpe..

at least dpt necklace comel :)

Nida said...

hehehe...

Alhamdulillah..syukur dapat 3rd place. Idea mata juling tu adalah dari anak Kak Nida ler.... nasib baik menang..hehe

CIK ERYN said...

alhamdulillah..
syukur sgt dapat saguhati

murnimahyum said...

yeah!!

sy menang necklace.
**suke**

lassiegewdix said...

wah .
congrats .
alarh .
sya tak menang .
hukhuk .

next contest ?
ngeeeh ~

Followers