7/14/2010

Warna terang buat kau terangsang.

hari tu baca blog seseorang, adoi memang serious tak ingat nama blog
dia apa. ampun ampun. cuma yang paling ingat bila dia cakap, when
you wear something good, you will feel good :) memang betul pun. as everyone
know that im not that good looking, or born with good shape. but sentiasa
lah bersyukur sebab masih sempurna cukup sifat segala. born without all
the ridiculous pretty face doesn't mean that i have to give up, duduk terperuk,
tak ambil gambar. sentiasa merendah diri ke apa. memang bukan i lah tu.
alhamdulillah, i have this type of confident that can make me walk and still
think that im good in anyway that i believe. sometimes, i tend to ignore what
people feel sbb sampai bila pun orang tak habis bercakap kan? so, those
who in category biasa-biasa saja, dont worry everyone is pretty in their own
way. its depend on how you see it and your loved one see it. yang penting hati.
kalau hati bersih, dari hujung rambut sampai hujung kaki muka kau cantik weh ;)

so, today i pergi kelas pakai baju cotton polkadot yang berwarna - warni
with the bright yellow shawl. gila ah. memang tak confident langsung nak
pakai warna kuning terang, sebab muka pun hitam legam. memang jadi macam
hantu lah kan. tapi, apa salahnya kita mencuba, tak salah pun. dah cuba pakai
sekali, kalau tak okay jangan lah pakai lagi. but i rasa okay jugaklah i pakai
kuning. takde lah orang tengok sampai pengsan ke apa. anyway, enjoy the pics
with the ridiculous classmates ever. and of course my pics yang paling banyak.
hahaha bear with it. saya adalah perempuan tak sedar diri.

 















 mila konon nak tiru senyum aku :D


 my polkadot baju kurung <3




okay semua orang, mari berani mencuba sesuatu yang baru.
chayok chayok!

7 comments:

hudhud said...

kirim salam kat shima & fadz ! :D

Pinky Pixie said...

saya suka yellow jugak =)

Haneem said...

warna kuning best kan. i pakai baju warna kuning rasa macam ceria habis hari tu. ;)

annadzirah said...

xad hitam pun.
okay jek!.
hahaha.


yes.
terima kasih bagi inspirasi nak beli baju warna apa taun ni.
HAHAHA.


ENTRY BARU ; Teringin Bela Hamster Tapi....

starzieti said...

dulu ta suke kaler kning,
tp skunk mcm minat at kaler kning..;)

monali said...

Great information. Now a days East West combination Indian dress is in demand to keep up with the trend. I recently purchased one Eastwest combination dress from the site www.kaneesha.com and it's stunning. I will highly recommend to visit the site.

amira zakiah said...

hehehe

Followers